Voor welke fotografen geschikt? - PicturePresent

Voor welke fotografen geschikt?

Voor verschillende type fotografen en beeldmakers

Ons platform kan gebruikt worden bij verschillende soorten fotografie en creatieve beroepen. Of je nou weddingfotograaf, evenementfotograaf of studiofotograaf bent. Van schoolfotografie tot stockfotografie. We bieden je alle functies om je foto’s effectief online te kunnen verkopen.  Je leest er op deze pagina alles over.


Eventfotografen

Als trouwfotograaf, evenementfotograaf of sociaal fotograaf wil je jouw foto’s zo snel en reprentatief mogelijk aan je publiek laten zien. Via PicturePresent presenteer je fotoshoot aan je klant met een client site: unieke sites per klant en in je eigen huisstijl. In client sites komen jouw foto’s echt tot hun recht komen en kunnen ze makkelijk worden gedeeld met wie je maar wilt! Perféct voor portretfoto’s, evenementen, bruiloften / weddings!


Fine Art en Stockfotografen

Heb je als fotograaf een eigen collectie aan stockfoto’s, een fine-art fotocollectie, of wil je een fotoverzameling als ‘beeldbank’ aanbieden aan klanten? Ook dat kun dit met PicturePresent doen. Je kunt zo je foto’s als foto’s verkopen (digitaal of als fysiek afgedrukt product) waarbij je gebruik kunt maken van de talloze mogelijkheden die ons systeem je biedt. Denk bijvoorbeeld aan zelf alle verkoopprijzen instellen, onderscheid maken tussen commercieel en privé gebruik van de beelden, watermerken, bedrijfslogo’s en nog veel meer! Start een gratis account!


Schoolfotografen

Wil je als schoolfotograaf je foto’s online verkopen? Een account bij PicturePresent biedt je hier alle mogelijkheden, bijvoorbeeld met fotosets. Als schoolfotograaf heb je behoefte aan een online systeem om je schoolfoto’s via internet te verkopen en wil je vooral dat dit platform je al het werk uit handen neemt. En uiteraard jou helpt bij het vergroten van jouw online omzet. Dit is precies waar we jou met PicturePresent willen helpen! Je kunt het vrijblijvend uitproberen!

(Uiteraard kun je ook als fotograaf van heilige communies of andere religieuze evenementen goed van de schoolfotografie-opties gebruik maken)


Sportfotografen

Ook als je als sportfotograaf vaak langs de lijn te vinden bent, om sportclubs en verenigingen te fotograferen, biedt PicturePresent je tal van handige tools en opties om deze foto’s online te verkopen. Of het nou foto’s zijn van clubteams, voetbalwedstrijden of wielerkoersen, bij ons ben je aan het juiste adres! Enthousiast om te starten? Start een gratis account!


Portretfotografen

Nadat je in jouw studio een prachtige fotoshoot hebt geschoten van een koppel, een gezin, familie of vriendengroep wil je dat jouw klant op een makkelijke en mooie manier de foto’s kan bekijken én kan bestellen. Precies daarvoor zijn client sites bedoeld: het effectief en reprentatief online presenteren en verkopen van je foto’s. Lees meer informatie!


Illustrators en vormgevers

PicturePresent biedt jou als illustrator of grafisch vormgever een platform om je werk te verkopen. Je krijgt een gratis account waarin je een onbeperkt aantal webstores (shops) kunt aanmaken waarin je jouw illustratiewerk kunt verkopen. Geen zorgen over de afhandeling: wij bieden een ‘ontzorgconcept’ en nemen je al het werk uit handen. Wij zorgen namelijk voor de techniek, betaling, facturering naar de klant, de productie, verzending én de klantensupport. Voor de productie werken wij met zeer hoogwaardige productiepartners die hun sporen in de sector van professionele fotografie, museum reproducties en hoogwaardig ‘on demand’ drukwerk ruimschoots verdiend hebben! Lees er alles over op deze pagina.


Enthousiast geworden?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!