Mobiele app - PicturePresent

Mobiele app

app

In het kort

De PicturePresent app is een must-have voor fotografen die hun klant van een persoonlijke app willen voorzien. Met de app – welke geschikt is voor iPhone, iPad en Android telefoons en tablets – kan de klant zijn of haar fotoshoot heel eenvoudig downloaden en áltijd bij zich hebben, ook zonder internetverbinding. Zo kan de klant zijn shoot overal en altijd bekijken en delen met vrienden en familie.

De belangrijkste voordelen

Privacy gewaardborgd via een PIN
Om de fotoshoot te downloaden dient de klant een PIN code te hebben die de fotograaf aan zijn klant kan geven via zijn account bij PicturePresent.

Mobiel portfolio!
Als fotograaf kun je de app voor nog meer gebruiken. Bijvoorbeeld als foto portfolio om je beste fotoshoots altijd bij je te hebben, ook onderweg en zonder internetverbinding! Ook kun je je client sites beheren (aan/uitzetten, watermerken activeren).

Webstore onder de duim – Vanuit de app klikt de klant gemakkelijk door naar de webstore om je favoriete beelden aan te schaffen als afdruk en download maar ook als premium product zoals een fotoboek of Image Box.

App_update_rating

Meer voordelen

Rating & Commenting
Klanten kunnen de mobiele app ook gebruiken om foto’s heel eenvoudig te beoordelen (met 1-5 sterren) en van eigen commentaar te voorzien. Deze kan de klant vervolgens versturen naar de fotograaf (of naar iemand anders). Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen de klant en fotograaf om – bijvoorbeeld voor een foto-album – een selectie van voorkeuren door te geven.

Downloaden

App Store of Google Play
Download hier de app voor iOS en download hier de app voor Android.

Meer vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de mobiele app, bekijk dan de meestgestelde vragen hierover in onze kennisbank.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!

Camera of lens huren?

Apparatuur nodig? Huur voordelig camera's of lenzen van fotografen in je buurt.