Lees wat fotografen vinden - PicturePresent

Lees wat fotografen vinden

homeportrait-damonpijlmanStudio Damon Photography – Wassenaar “Mijn jaaraccount binnen 1 maand terugverdiend! Mooie, stijlvolle webstores; mijn fotografie komt nog beter uit!

De voordelen voor mij?
• een hoge omzetgroei voor mijn bedrijf
• een klantvriendelijk bestel- en betaalsysteem, met veel bestelmogelijkheden
• snelle aflevering!
• last but not least: enórme tijdwinst
Damon Pijlman | Studio Damon Photographyhomeportrait-Defining Moments
Defining Moments Photography – Breda We proberen altijd zo service-gericht mogelijk naar de klant te werken door een combinatie van elementen toe te passen. Voor ons is PicturePresent een gewéldige manier om de klant o.a. het product te laten zien en de klant een professioneel uitziende service te bieden waar hun foto’s volledig tot z’n recht komen.
Lees hier het interview met Canoë en Mark van Defining Moments Photography.homeportrait-emanuelle
Ogenblikken Fotografie – Voerendaal Het systeem van PicturePresent is overzichtelijk en makkelijk in de bediening en mijn klanten hoeven voor deze bestellingen niet terug naar de studio te komen: alles wordt al heel snel bij ze thuis bezorgd.
En wat ik hoor is dat er zelfs klanten zijn die de slideshow in combinatie met de muziek zo mooi vonden dat ze een traantje moesten wegpinken!

Lees hier het interview met Emanuelle van Ogenblikken Fotografie.


homeportrait-ronnyRonny Rozenberg – ArnhemMy customers get a personal client site packed with a slideshow, guestbook and webstore. Showcasing your images in a very elegant, powerful and smart way. I’m sure that by this alone, I already create a better experience and provide with a higher service to all my clients and their friends. The slideshows in their turn can be easily shared, embedded and even played directly on your facebook page, what drives even more traffic to you.

Lees hier het interview met Ronny Rozenberg.


homeportrait-cynthiaCynthia Brandwijk Fotografie – ZaltbommelVooral voor de reportages, studiosessies en dansfotografie is PicturePresent écht een uitkomst. Dat zit ‘m eigenlijk in 2 dingen: voor mijzelf is erg fijn dat ik een deel van de rompslomp uit handen kan geven waardoor ik mijn tijd weer in andere creatieve dingen kan steken. Voor de klant of kijker is het fijn dat alles onder 1 dak zit en zij rechtstreeks kunnen bestellen.

Lees hier het interview met Cynthia Brandwijk.


homeportrait-heleenHeleen Klop Fotografie – UtrechtIk hoor eigenlijk alleen maar positieve reacties van klanten. Ze vinden de slideshow mét muziek mooi en het bestellen is heel eenvoudig. Ik heb bij PicturePresent een demo-set besteld om mijn klanten de verschillende productmogelijkheden te kunnen laten zien zodat ze ook een beter beeld bij wat ze kunnen bestellen.

Lees hier het interview met Heleen Klop.


homeportrait-isabelIsabel Erkemeij / Soulmates Images – Esch“De professionele manier waarop PicturePresent met klanten omgaat waardeer ik enorm. Daarnaast is het een bedrijf dat zeer innovatief bezig is en altijd openstaat voor de inbreng van de fotografen.”

Lees hier het interview met Isabel Erkemeij.


homeportrait-sanneSanne van de Berg Fotografie – Leiden“PicturePresent neemt mij alles rondom het bestelproces van fotoproducten uit handen, zodat ik mij volledig kan richten op mijn klanten, en de foto’s die ik maak.”

Lees hier het interview met Sanne van de Berg.


homeportrait-riconRiCon Fotografie – Ridderkerk“Er wordt vaak flink besteld! Het scheelt mij ook enorm veel tijd. Nu hoef ik de bestellingen niet meer zelf te doen en ook geen tijd in te plannen dat klanten hun spullen komen ophalen. Terwijl de winst wel gewoon netjes op mijn rekening wordt gestort. Heerlijk! Klant tevreden, ik tevreden. (en veel tijd over voor de dingen die ik liever doe: fotograferen!).”

Lees hier het interview met Rika Conradi.


Enthousiast?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!


Ontdek wat andere fotografen vinden:

Fotograaf Ad Boogaard van Rijst & Rozen Fotografie uit Wormerveer – Amsterdam:

“Deze reacties van mijn klanten zeggen voldoende;”

“Waanzinnig mooi! Zonder erbij te zijn geweest, kan ik mij nu nog levendiger voorstellen hoe geweldig de dag was. Jullie zien er prachtig en stralend uit. De fotograaf heeft voor mij een hoofdprijs gewonnen!

Jee, ik kon het pakje zakdoeken alweer tevoorschijn halen! Wat een prachtige foto’s! En die muziek erbij dat creëert voor mij weer een tranendal

Adembenemend!!!! 
Wat ongelooflijk mooi!”

Chiel van Diest Fotografie uit Hilversum:

“Doordat de interface van PicturePresent is aangepast op mijn eigen huisstijl en website werkt het erg goed voor de naamsbekendheid. Dit leidt concreet tot nieuwe opdrachten voor ons bedrijf. Ook het aantal hits wordt er erg positief door beinvloed.

Het systeem werkt professioneel en eenvoudig en bij vragen kan ik altijd voor support terecht.”

Robert Aarts Fotografie en Vormgeving uit Breda:

“Sinds ik met het Unlimited Account werk van PicturePresent bied ik in elke offerte de applicatie 1 maand kosteloos aan. Ik krijg nu veel vaker een zakelijke opdracht bevestigd omdat het voor de opdrachtgever direct duidelijk is dat de mensen, voor wie de foto’s bedoeld zijn, snel en op eigentijdse wijze deelgenoot van het eindresultaat worden.

De opmerking dat het CD-tje met foto’s in de onderste lade van het buro van de secretaresse verdwijnt, is dankzij PicturePresent definitief verleden tijd.”

Gert Huygaerts Photographer uit Turnhout – Belgie:

“PicturePresent biedt mij een extra service waardoor mijn klanten een eerste preview kunnen krijgen van hun mooiste dag in een leuke client site. Ten eerste is het een heel gebruiksvriendelijke en straightforward website! Een extra surplus zijn de reacties van vrienden en kennissen die bij de slideshow achtergelaten kunnen worden. Dit maakt het nog nét dat tikje persoonlijker en emotioneler.

Met de webstore kunnen mijn klanten een ruimere selectie van hun foto’s zien en kunnen familie en vrienden hier hun favoriete foto’s en producten bestellen: een enorme tijdsbesparing en extra service voor mijn klant! Ook is het een groot voordeel om via PicturePresent mijn werk te kunnen delen met een heel breed, maar doelgericht publiek.”

Julie Blik Fotografie uit Heemstede:

“Sinds wij client sites aanbieden voor de bruidsparen (en andere klanten) is het aantal bezoekers naar de eigen website enorm gestegen. Voor ons gaat het met name om de service die wij aan onze klanten bieden, een mooi, online eindproduct met de mogelijkheid allerlei bestellingen te kunnen doen. Natuurlijk waarderen onze klanten de DVD erg die ze van ons cadeau krijgen. Een prima geschenk en natuurlijk een goed reclamemiddel!
Het aanmaken van client sites is erg gemakkelijk. Na publicatie delen wij en vaak ook de klant de slideshow op gemakkelijke wijze op Facebook en Linkedin, in de eigen netwerken dus. PicturePresent biedt bovendien altijd een snelle service bij vragen of opmerkingen. Kortom: een aanrader voor de professionele fotograaf die goede service wil bieden op een moderne manier.”

Reflexx Reportages uit Amsterdam

Picture Present is een fantastisch en professioneel platform voor het presenteren van je werk als fotograaf. Ik bied dit seizoen elke klant een client site aan met webstore. Mijn uitgangspunt is het onder de aandacht brengen van de fotografie en niet zozeer de bestellingen alhoewel dit uiteraard een mooie bijkomstigheid is!

Ik ben tevens erg onder de indruk wat betreft de service vanuit de jongens bij PicturePresent. Altijd snel en duidelijk antwoord! Ik kan mij voorstellen dat er in de toekomst nog talloze verbeteringen en uitbreidingen zal volgen. Keep up the good work!

Ricon Fotografie uit Ridderkerk:

“Het heeft ons diep geraakt te weten dat zoiets als de client sites met onze slideshows zoveel gevoelens heeft losgemaakt bij onze klanten!

Binnen 5 maanden hebben ruim 7500 unieke bezoekers ons weten te vinden, waardoor wij er extra nieuwe klanten bij hebben gekregen. Een mooier visitekaartje bestaat er niet!”

Studio AZ uit Valkenburg:

“Sinds enkele maanden werk ik met PicturePresent en ben enorm enthousiast! De applicatie is heel gebruiksvriendelijk en is een verlengde van je eigen huisstijl en uitstraling. Wat ik nog belangrijker vind is dat je je klanten ook heel veel gemak en extra’s kan bieden.

De sfeervolle slideshow bied een mooie indruk van de fotoshoot of trouwdag en kan moeiteloos gedeeld worden met vrienden en familie. Tevens kan iedereen zelf zijn bestelling doen en afhandelen.”

Leo Huijssoon Fotografie uit Diemen:

“De client sites met webstore van PicturePresent zijn een zeer goed aanvullend product voor de professioneel fotograaf. Het aanmaken van client sites gaat snel en eenvoudig. Klanten vinden het geweldig om (zelfs tijdens bijvoorbeeld hun huwelijksreis) al te genieten van hun foto’s.

Ook werkt het uitstekend om de periode tussen fotoshoot/trouwdag en productie van het fotoboek te overbruggen. Ik zet het ook in als presentatie van foto’s gemaakt tijdens een bedrijfsevent: werkt zeer effectief.”

Imagine Fotografie uit Haarlem:

“Geweldig, we hebben nu de mogelijkheid om klanten professioneel verzorgd hun foto’s te laten zien! En snel, de foto’s zijn al zichtbaar als het event nog vers in het geheugen ligt!

Vrijwel al onze klanten boeken een eigen slideshow website inclusief nabesteloptie. Naast de extra omzet hieruit, komen bijna alle nieuwe boekingen binnen via deze slideshows. Voor ons een enorme besparing op advertentiekosten en het bewijs dat dit concept echt werkt!”

Fotografie Frans Nijssen uit Leiden:

“Wij werden vooral enthousiast na alle reacties van onze klanten toen we het gingen uitproberen en ontdekten hoe makkelijk het werkte. We ervaren vaak dat het kunnen aanbieden van eigen websites en slideshows voor veel klanten net even iets extra’s is om ons te boeken.

We laten de klanten hiermee al snel de sfeer van de dag proeven zodat zij en hun gasten heel benieuwd zijn naar de overige foto’s en het fotoboek.”

PHTGRPHR – Jacqueline Dersjant uit Amsterdam.

“Het is echt een fluitje van een cent om een goed ogende slideshow-site in elkaar te zetten.

De bestelgallery wordt gezien als een enorme service: bruidsparen ontvangen zelf al de DVD met foto’s, een nabestelgallery is dus niet perse nodig. Maar we merken juist dat dit enorm op prijs wordt gesteld; zij hoeven nu niet meer zelf voor nabestellingen te zorgen!”

Mike van Bemmelen Fotografie uit Zoeterwoude:

“Een van de kenmerken van een creatief is dat hij altijd op zoek is naar beter en mooier. Als fotograaf ben ik altijd opzoek naar nieuwe invalshoeken, niet alleen in fotografie maar ook in de presentatie van mijn werk. PicturePresent bood mij precies wat ik zocht; mooie stijlvolle sites die gemakkelijk te maken zijn maar er toch professioneel uit zien. Bovendien precies in de style van mijn eigen website. De klanten, bruidsparen en de gasten zijn erg enthousiast, dat zien we aan de vele leuke reacties die geplaatst worden in het gastenboek onder de slideshows.”

Ronny Rozenberg Photography uit Arnhem:

“PicturePresent gives an additional dimension to my services as a photographer. I believe that it’s a must have online solution for photographers around.
My couples simply love the slideshows and the ease of sharing their images with family and friends. I enjoy from the extra exposure to my work and the extra traffic it drives to my website. The highlight is that PicturePresent lets you keep the branding and the organic look of your business.

Picture Present is simply one of the best decisions I’ve made for my business last year.”

DejaVu Reportages uit Zwanenburg:

“PicturePresent is een erg makkelijk werkende dienst. Het stelt je in staat om je klant een snelle en professioneel ogende terugblik te geven door middel van een goed geselecteerde slideshow. Hiermee komt de professionaliteit en kwaliteit van je werk beter tot z’n recht.Ook geef je hierdoor de klant een goed gevoel mee wat natuurlijk belangrijk is voor het verdere koopgedrag van de klant!”

Weddingimage.nl uit Lisse:

“PicturePresent is een aanrader, mede doordat de webpresentatie standaard je eigen look & feel heeft en heel makkelijk te vullen is. De combinatie van beeld, geluid, mogelijkheid tot achterlaten van een bericht en de nabestelgallery biedt je klant een extra stuk beleving die ontzettend goed wordt ontvangen…”

Fotografie Marc Leeflang uit Zutphen:

“Een overzichtelijk systeem, waarbij je extra omzet kunt genereren door potentiële klanten op deze manier professioneel te benaderen. Daar was ik naar op zoek. En nu gevonden. Het werkt allemaal erg gemakkelijk en is eenvoudig in de bediening voor de (potentiële) klant. Mijn klanten zijn zeer tevreden over de resultaten van iedere slideshow. Helemaal super is de mogelijkheid om je klanten dan van deze slideshow een DVD of download te kunnen bieden.”

Jacqueline Spaans Fotografie uit Leiden:

“Ik vind de slideshow van PicturePresent een geweldige manier om mijn klanten hun foto’s te presenteren. Een client site maakt het heel persoonlijk en helemaal af.

De webstore is een erg leuke, ontzorgende service aan mijn klanten en hun gasten!””

Wat zeggen andere fotografen?

“Inmiddels staat de teller op ruim 18.000 unieke bezoekers in 7 maanden tijd en is zo’n 25% van de bezoekers van onze eigen site afkomstig vanuit de client sites!”

“De client sites zijn een perfecte manier voor mijn klanten om overal waar ze zijn hun vrienden en kennissen op mijn fotografie te wijzen. Klanten zijn tegenwoordig 24/7 online. Zo komt vanuit de ene opdracht de andere voort.”

“Onze klanten vinden het super om de foto’s al zo snel te zien!”

“Ideaal om de tijd tussen shoot en oplevering van de albums of afdrukken te overbruggen. Ook voor het bezoekersaantal van mijn eigen website is het hartstikke goed: de ‘doorklik’-hits vanuit de client sites vormen inmiddels een behoorlijk deel van het totaal”

“Er wordt vanuit allerlei kanalen zoals Facebook en allerlei blogs naar onze foto’s gelinkt…! Een perfecte manier van viral marketing.”

“We bereiken nu een grote hoeveelheid potentiele klanten die we waarschijnlijk anders nooit hadden bereikt!

Enthousiast?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!

Camera of lens huren?

Apparatuur nodig? Huur voordelig camera's of lenzen van fotografen in je buurt.