Webstores: verkoop foto's & fotoproducten | e-commerce voor fotografen

Webstores

In het kort

Iedere client site vormt direct toegang tot een unieke WEBSTORE, de plek waar alle foto’s uit de slideshow in de client site ook gebruikt kunnen worden door de klant om zelf fotoproducten mee samen te stellen. Stijlvolle producten die bij professionele fotografie passen!
webstores
Denk aan: foto’s op canvas, stylish fotokaarten in diverse formaten, fotoboeken & foto magazines , minicards, square cards, Deluxe cards, classy photo-calendars, Fine Art Posters, foto’s op canvas, hout, dibond/aluminium, plexiglas en veel meer. Bekijk enkele voorbeeldfoto’s van webstoreproducten. Ook digitale content, zoals fotodownloads, iPad/iPhone movies, DVD’s en Blu-ray’s zijn vanuit de webstore te verkopen. Alle producten zijn stuk voor stuk unieke items van hoogwaardige kwaliteit. Voor de productie werken we samen met diverse specialisten in hun vak: kwalitatief uitstekende partners die gewend zijn om aan de professionele markt te leveren.

Belangrijkste voordelen

Spaar tijd uit!
Als fotograaf wordt je vollédig ontzorgd! Laat iedere bezoeker van al je client sites zelf premium fotoproducten samenstellen met jouw foto’s. Deze producten worden professioneel en op zeer hoge kwaliteit vervaardigd en direct aan je klant verzonden. Zelf kijk je hier niet meer naar om. Spaar op je eigen tijd en voorkom rompslomp. Je kunt er zelfs voor kiezen alleen de foto’s die daadwerkelijk worden besteld te kleur-corrigeren!

Zorg voor kwaliteit!
Je klant beschikt over een unieke bestelomgeving waarin hij naar keuze kan bestellen, maar daar houdt het niet op. Je kunt er namelijk op vertrouwen dat de klant kwaliteitsproducten zal ontvangen! Zo weet je dat jouw foto’s worden afgedrukt op een manier waarvoor je je niet hoeft te schamen!

Verhoog je omzet én je winst!
Uniek is dat je de provisie op de webstore orders kunt afkopen naar slechts 5% via het PRO account! Dus hoe beter je verkoopt, hoe groter jouw winst! Bekijk de diverse accounttypes. Iedere maand is het Pay Day: je ontvangt dan alle verdiensten en één overzichtelijke maandfactuur voor je eigen boekhouding.

Gift vouchers

De ideale stimulans voor extra omzet!
gift voucherJe kunt speciaal voor je klanten gift-vouchers aanmaken waarmee je je klant recht geeft op een bestedingstegoed of een kortingspercentage in hun persoonlijke webstore. Deze vouchers kunnen naar keuze eenmalig of onbeperkt worden gebruikt en worden pas verrekend als ze ook daadwerkelijk zijn verbruikt. Geen risico’s dus! En gegarandeerde omzet voor jou als fotograaf!

Client login in je eigen site

client-loginJe klanten loggen bij jouw site in, via een eventueel via een pincode of wachtwoord. Dat betekent dat je het verkeer naar je eigen website krijgt, dit biedt extra mogelijkheden voor je eigen marketing en promotie! Je kunt de styling van deze login aanpassen zodat deze perfect aansluit bij je eigen site.

Webstore on-the-go!

responsive-webstoreBestel foto’s op mobiel of desktop
Een responsive webstore betekent dat je klanten op elk gewenste device hun foto’s kunnen bestellen. De bestelopties en -layout worden automatisch aangepast aan het gebruikte scherm.

Voorbeelden

Eigen producten of eigen leveranciers?

Het is zélfs mogelijk om je eigen producten aan te maken of de productie via je eigen leverancier(s) te laten verlopen. Erg handig als je bijvoorbeeld:

– je klant een aantal digitale fotobestanden gratis wilt laten uitkiezen in combinatie met de afgenome fotoshoot.
– heel graag dat ene product via die ene fijne leverancier wilt leveren, die je altijd al naar tevredenheid gebruikte.
– een uniek eigen fotoproduct hebt ontwikkeld dat je ook graag online wilt verkopen.
– een tegoedbon voor het maken van een fotoshoot wilt kunnen verkopen.

lever je al high resolution aan je klant?

Wil je je fotoshoot niet uploaden om een webstore mee aan te maken, maar lever je je klant de hoge resolutie bestanden op DVD of USB aan? En wil je wel een plek waar je klant zijn foto’s in professionele kwaliteit kan bestellen? Dan is Pro’s Pick iets voor jou!

Enthousiast?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!

Camera of lens huren?

Apparatuur nodig? Huur voordelig camera's of lenzen van fotografen in je buurt.