Case Study Sanne van de Berg Fotografie - PicturePresent

Case Study Sanne van de Berg Fotografie

Aan het woord is Sanne van de Berg, die al jarenlang haar fotoshoots presenteert en verkoopt aan haar klanten via PicturePresent. We vragen haar naar haar ervaringen:

1. Wat voor type fotograaf ben je?
Ik ben een fotografe die dol is op emoties, en het vastleggen ervan. Een echte lach, of een verliefde blik tijdens een bruidsreportage, vind ik prachtig. Ik hou ervan om liefde in al haar facetten te fotograferen, de liefde tussen twee mensen die gaan trouwen of gewoon heel erg verliefd zijn, de liefde tussen ouder en kind, maar ook de liefde tussen baas en dier.

2. Wat voor type fotografie doe je veel en doe je graag?
Ik specialiseer me in bruidsfotografie, portretfotografie, en dierfotografie.

3. Wat is voor jou de meerwaarde van PicturePresent en hoe verschilt dit per type fotoshoot die je doet?
PicturePresent biedt mij een heel gemakkelijke manier om de foto’s aan mijn klant te presenteren, en biedt me tevens de mogelijkheid om alles wat bij het bestelproces van fotoproducten komt kijken uit handen te geven, zodat ik mij volledig kan richten op mijn klanten, en de foto’s die ik maak. In principe zit er weinig verschil tussen de verschillende types fotoshoots die ik aanbied via PicturePresent, alleen krijgt het ene type klant, bijvoorbeeld bruidsparen, iets meer bestedingstegoed voor de webstore dan het andere type klant.

masthead_image3_1392415414

” Het is een geweldige timesaver, én een mooie manier om je foto’s na de shoot aan je klant te kunnen presenteren. Een perfecte combinatie dus!”

Sanne van de Berg

5. En, hoe zijn de reacties van jouw klanten op client sites en webstores?
Enthousiast! Vrijwel iedereen deelt de client site met vrienden en familie, en ik krijg regelmatig ontzettend leuke berichten over de client sites. Perfecte marketing dus ook!

6. Naast fotograaf ben je ook ondernemer. Welke impact op zakelijk vlak heeft PicturePresent op je bedrijf?
PicturePresent neemt mij een hoop werk uit handen. Waar ik voorheen soms uren bezig was om alle bestellingen te plaatsen bij mijn leverancier, en alles te verpakken en versturen naar de klant, wordt dit nu voor me gedaan, en ik vind dat uiteraard heerlijk!

SannevdBerg-01

“PicturePresent neemt mij alles rondom het bestelproces van fotoproducten uit handen, zodat ik mij volledig kan richten op mijn klanten, en de foto’s die ik maak.”

Sanne van de Berg

7. Om welke redenen zou je collega’s aanraden om van PicturePresent gebruik te maken?
Het is een geweldige timesaver, én een mooie manier om je foto’s aan je klant te kunnen presenteren. Een perfecte combinatie dus!

Bekijk de website van Sanne van de Berg Fotografie.
Lees ook wat andere fotografen vinden!

Enthousiast?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!

Camera of lens huren?

Apparatuur nodig? Huur voordelig camera's of lenzen van fotografen in je buurt.