Case Study: Ogenblikken Fotografie - PicturePresent

Case Study: Ogenblikken Fotografie

Aan het woord is Emanuelle Schins, de fotografe achter Ogenblikken Fotografie. Over het hoe en waarom van haar fotografie en waarom zij PicturePresent enthousiast toepast binnen haar bedrijf.

1. Wat voor type fotograaf ben je?
Een mensenfotograaf ben ik. Het liefst fotografeer ik mensen van heel dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Ik hou ervan om emotie vast te leggen zowel tijdens een bruiloft als in de studio. De focus ligt bij mij in de kleine dingen, een knipoog, een warme handdruk, een genietende blik. Sferen en herinneringen vastleggen zijn voor mij de belangrijkste dingen in de fotografie. Tevens vind ik het enorm belangrijk dat mijn foto’s op alle fronten goed gepresenteerd worden. Van een gewone afdruk tot een fotoboek. Dat is toch je visitekaartje dus daar maak je duidelijke keuzes in.

2. Wat voor type fotografie doe je veel en doe je graag?
In de studio hebben peuters en het basisschoolkind mijn voorkeur. Hun open blik op de wereld kan ons volwassenen nog heel wat leren. Daarnaast fotografeer ik bruiloften waar ik steeds weer van geniet: het blijft een bijzondere gebeurtenis keer op keer.

3. Wat is voor jou de meerwaarde van PicturePresent en hoe verschilt dit per type fotoshoot die je doet?
Voor bruidsparen maak ik een client site die meestal naar familie en vrienden doorgestuurd wordt. Tevens kan ik op deze manier al snel na de bruiloft de foto’s in een mooie presentatie laten zien. De slideshow waar muziek onder geplaatst kan worden is echt een toegevoegde waarde van de client site. Cadeauboekjes en bijvoorbeeld fotokaartjes kunnen vervolgens via de client site besteld worden door het bruidspaar. Voor studioshoots maak ik ook een client site waarmee mensen bestellingen kunnen plaatsen.

ogenblikken-portfolio-02

“Mooie, bijzondere en professionele producten die hun kwaliteit waarmaken. De service is overigens ook prima. Heel flexibel en meedenkend!”

Emanuelle Schins

4. En? Hoe zijn de reacties van je klanten?
De reacties zijn heel goed op de client sites. Het is overzichtelijk en makkelijk in de bediening en ze hoeven voor deze bestellingen niet terug naar de studio te komen omdat alles al heel snel bij ze thuis bezorgd wordt. En wat ik hoor is dat er zelfs klanten zijn die de slideshow in combinatie met de muziek zo mooi vonden dat ze een traantje moesten wegpinken!

5. Wat zijn de belangrijkste redenen waarom jij je collega’s PicturePresent zou aanraden?
Omdat het je met name enorm veel tijd bespaart! Veel dingen worden je uit handen genomen doordat er zoveel mogelijkheden zijn. En het is heel fijn om 1 aanspreekpunt te hebben hiervoor. Ook de artikelen die PicturePresent in het webstore-assortiment heeft waren voor mij een reden om een abonnement op PicturePresent te nemen. Mooie, bijzondere en professionele producten die hun kwaliteit waarmaken. De service is overigens ook prima. Heel flexibel en meedenkend!

ogenblikken-portfolio01

“De focus ligt bij mij in de kleine dingen, een knipoog, een warme handdruk, een genietende blik. Sferen en herinneringen vastleggen zijn voor mij de belangrijkste dingen in de fotografie.”

Emanuelle Schins

Meer over Emanuelle? Bekijk hier haar website.
Lees ook wat andere fotografen vinden!

Enthousiast?

Wil je zelf ervaren wat onze voordelen voor jou zijn? Start een gratis account!

Start een gratis account!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws!

Camera of lens huren?

Apparatuur nodig? Huur voordelig camera's of lenzen van fotografen in je buurt.